Demonical имаат нов албум

Demonical имаат нов албум

Ова е звукот! Порано мислев дека после Dismember и Entombed ваквиот старошколски шведски дет метал звук ќе исчезне ама за среќа не сум бил во право. Како и да е Demonical минатата недела го издадоа својот нов албум „World Domination“ и снимија спотче за „My Kingdom Done“, првата песна од албумот.