Demons & Wizards имаат нов спот

Demons & Wizards имаат нов спот

И не само тоа, поентата е дека нивниот нов албум „III“ излегува за шест дена, па ова му доаѓа како потсетник. Спотот е за песната „Wolves in Winter“.