Destruction имаат ново спотче

Destruction имаат ново спотче

Најверојатно како маркер за официјалното излегување на „Born to Perish“ – денес. Спотчето (кое е наречено visualizer, а не спот) е за песната „Inspired By Death“. На некои можеби ќе им звучи чудно, но песната е супер интересна, некарактеристично мелодична за Destruction (или можеби јас не се сеќавам на друга нивна толку мелодична песна), иако не го избегнува нивниот препознатлив печат.