Детали за новиот албум на Evergrey

Детали за новиот албум на Evergrey

Новиот албум на Evergrey се вика „The Atlantic“ и се очекува да излезе дури онаму во јануари. Засега нема нови звуци, објавена е само насловната од албумот и песните што ќе се најдат на него.

01. A Silent Arc
02. Weightless
03. All I Have
04. A Secret Atlantis
05. The Tidal
06. End Of Silence
07. Currents
08. Departure
09. The Beacon
10. This Ocean