Devin Townsend има нов „цртан филм“

Devin Townsend има нов „цртан филм“

За брливоста на „Empath“, кој излезе во март годинава, знаеме сите. Но, за приказната да си продолжи понатаму, Девин си направи уште еден цртан филм. Станува збор за песната „Why?“