Devin Townsend има ново спотче

Devin Townsend има ново спотче

Во март годинава мајсторот издаде многу брлив албум, па за да ни го задржи вниманието си направи уште едно спотче за песната „Sprite“.

А, во меѓувреме човекот стримува концерти од дома, со цел да собере донации за здравствените работници ширум светот. Еве како изгледа еден негов домашен концерт.