Devin Townsend има уште еден брлив спот

Devin Townsend има уште еден брлив спот

„Empath“ официјално излегува денес, па затоа Таунсенд реши да сними уште еден (епско-брлив) спот. Спотот е за песната „Spirits Will Collide“. Каков лик, немам коментар…