Домашен црн метал: Кошмар

Домашен црн метал: Кошмар

Koshmar се домашен примитивен блек метал бенд, барем од синглот кој имаме можност да го слушнеме. Синглот „Black Sun Rising“ излегол на 17 август и засега тоа е се што знаеме. Се надевам дека наскоро ќе имаме можност да слушнеме уште нешто (и се надевам подобро снимено), па и да видиме некој корпспејнтовски настап.