Dream Theater имаат нов спот

Dream Theater имаат нов спот

Поточно, се работи за анимирано видео, чисто да не потсетат на последниот албум „Distance over Time“, кој излезе во февруари годинава. Анимираното видевце е за песната „Barstool Warrior“.