Думери што свират панк

Думери што свират панк

Новиот албум на Saint Vitus излегува следниот месец, а веќе имавме можност да слушнеме како ќе звучи начелно. Но, она што изненадува е последната песна од албумот која е суров и валкан панк… и тоа гаражен… Ја слушаме „Useless“.