Две нови песни од Ulcerate

Две нови песни од Ulcerate

Новозеланѓаните утре го издаваат својот нов албум „Stare into Death and Be Still“. А во меѓувреме имаме можност да слушнеме две песни од албумот кои само ја одразуваат шареноликоста на бендот, од бруталштини, техникалии, мелодии, атмосфери па дури и до некои блекерски испади. Искрено, колку и да ми е интересно малку е напорно сите овие транзиции да се преџвакаат во осумминутни песни. Но, како и да е, послужете се.