Dvne имаат нов албум

Dvne имаат нов албум

За оние што не ги знаат Dvne (како мене), станува збор за чуден, добар, интересен прогресивен стонер метал. Денес официјално им излегува вториот албум „Etemen Ænka“ и тоа преку Metal Blade Records. Снимија одличен спот за одличната седумминтуна„Sì-XIV“.