„Елиминацијата“ на Entombed A.D

„Елиминацијата“ на Entombed A.D

Новиот албум „Bowels of Earth“ излегува на 30 август ама клопчето полека почна да се отплеткува. Денес имаме можност да го видиме спотот за „Elimination“, која, патем, е тоа што треба да биде. Entombed во невидоизменета форма.