Enslaved имаат нов спот

Enslaved имаат нов спот

Норвежаните снимија нов спот за сосема нова песна. Впрочем, денес официјално излезе нивниот нов сингл „Homebound“ кој најверојатно е најава можеби за нов албум (последниот излезе во 2017 година). Патем, песната звучи одлично…