Enslaved имаат нова песна

Enslaved имаат нова песна

Новиот албум на Enslaved, „Utgard“ излегува во октомври ама за да не се мачиме до тогаш, решија да снимат спотче. Спотот е за „Urjotun“ која ми звучи малку чудно (во позитивна смисла) иако Enslaved не сум ги следел верно-дискографски.