Enslaved најавуваат нов албум

Enslaved најавуваат нов албум

Новиот албум на Enslaved се вика „Utgard“, а ќе излезе во мај, кога ќе имаме и можност да го слушнеме првиот сингл. Засега нема други информации освен што е објавена насловната од албумот.