Entombed A.D имаат нов спот

Entombed A.D имаат нов спот

Новиот албум на Entombed A.D се вика „Bowels Of Earth“ и треба да излезе на крајот од август. За да не чекаме толку, имаме можност да ја слушнеме (и видиме) првата песна од албумот „Torment Remains“. Одличен дет метал, односно, баш тоа што и се очекува од рептиливе.