Еве нешто и од Италија

Еве нешто и од Италија

Tethra се бенд од Новара, кои генерално пливаат во дум метал, но се наоѓа и по некој друг призвук. Завчера го издадоа својот нов албум „Empire of the Void“. За таа цел ја слушаме „Cold Blue Nebula“, втората песна од албумот која изобилува со разноразни елементи (покрај дум). Интересно отвара песната во втората половина.