Evergrey имаат нов спот

Evergrey имаат нов спот

Наближува излегувањето на „Escape of the Phoenix“… Досега имавме можност да слушнеме нешто ново од Evergrey, а еве тој тренд продолжува со спот за „Eternal Nocturnal“. Песната е солидна Evergrey класика.