Evergrey имаат нова песна

Evergrey имаат нова песна

Evergrey најавија дека новиот албум „Escape of the Phoenix“ ќе излезе на крајот на февруари следната година. Во меѓувреме ја стримуваат првата песна од албумот, „Forever Outsider“, која, вака на прва, звучи како Evergrey класика.