Evergrey имаат уште еден нов спот

Evergrey имаат уште еден нов спот

„The Atlantic“ излезе пред неколку дена, а веќе имавме можност да видиме неколку нови спотови. Овојпат, спотот е за песната „End Of Silence“. Инаку, еден интересен факт е тоа што човекот кој стои за артворкот на „The Atlantic“ е Јанис Накос, вокалот на Mortal Torment од Грција. За оние што не знаат, Јанис Накос е автор на артворкот на вториот албум на Formless Terror, „A Pax of Heretical Evolution“.