Evergrey имаат уште еден нов спот

Evergrey имаат уште еден нов спот

Не знам колку спотови снимија од новиов албум ама еве ги пак. Овојпат спотот е за песната „All I Have“. Првата минута звучи како да се сосема друг бенд…