Evile најавуваат нов албум

Evile најавуваат нов албум

Иако новиот албум „Hell Unleashed“ е најавен дури за 30 април, нема да чекаме воопшто за да слушнеме како звучи. А звучи одлично. Патем, снимија спот за насловната песна. Трешерски партали!