Exhorder имаат нов сингл

Exhorder имаат нов сингл

Изгледа дека Exhorder не застануваат после камбекот. Лани издадоа албум (после 27 години пауза), а сега веќе имаат нов сингл со кој најверојатно најавуваат и нов материјал. Синглот, „The Man That Never Was“ официјално излегува денес, а веќе имаме можност да го преслушаме. Одличен треш!