Exhorder најавуваат нов албум со нова песна

Exhorder најавуваат нов албум со нова песна

После 27 години Exhorder се враќаат со нов албум. „Mourn The Southern Skies“ ќе излезе во септември, а за да не се прашуваме како ќе звучи, имаме прилика да ја слушнеме првата песна од албумот, „My Time“. Не само што звучи одлично, туку во одредена мера мириса ко на „Tempo of the Damned“ од Exodus, само ко да пее Чак Били. На слушање………………….