Феноменален дет метал

Феноменален дет метал

Baest се ѕверови од Данска и свират одличен дет метал. Во март ќе им излезе третиот албум „Necro Sapiens“, а во меѓувреме снимија спот за истоимената песна. Да скратам… на слушање!!!