Fleshgod Apocalypse најавуваат нов албум со нова песна

Fleshgod Apocalypse најавуваат нов албум со нова песна

Значи, албумот се вика „Veleno“ и ќе излезе кон крајот на мај, а во меѓувреме имаме чест да слушнеме и нова песна. Песната се вика „Carnivorous Lamb“ и изобилува со комплексност, бруталност и темнина.