Foetal Juice имаат нов спот и нов албум

Foetal Juice имаат нов спот и нов албум

Foetal Juice се бесни Англичани… Свират дет метал и се занимаваат (и бафтаат) со многу крв и органи, т.е горови. Како и да е, имаат нов спот за одличната „Gluttony’ со која го најавуваат новиот албум, кој официјално излегува утре.