Fornicus имаат нов албум

Fornicus имаат нов албум

Fornicus се црнометалци од Кентаки, САД. Зад себе имаат два студиски албуми, а третиот, „Sulphuric Omnipotence“ официјално излегува утре. Звучи сурово и старошколски.