Fractal Generator имаат нов албум

Fractal Generator имаат нов албум

Fractal Generator се лудаци од Канада. Во основа се експериментален метал бенд со сештарии од брутален аспект. Дет метал, блек метал, грајндкор итн итн итн. Нивниот втор студиски албум „Macrocosmos“ излегува за неколку дена, а во меѓувреме преслушајте неколку песни од него.