Gama Bomb имаат нов спот

Gama Bomb имаат нов спот

За неколку дена излегува новиот албум на Gama Bomb, насловен „Sea Savage“. Уште еден албум во низата заебанции на Gama Bomb со одличен треш звук. А како најава, снимија спот за песната „Miami Supercops“, што е добра можност (за некои од нас) да се потсетиме на Бад Спенсер и Теренс Хил.