Ghost имаат нов спот

Ghost имаат нов спот

На крајот на месецов, Ghost ќе го издадат новиот сингл „Kiss The Go-Goat“. Во меѓувреме снимија и одличен (ко и секогаш) спот за истоимената песна. На синглот ќе има уште една нова песна ама за тоа, потоа.