Ghost имаат ново провокативно видео

Ghost имаат ново провокативно видео

Впрочем, се работи за lyric video но со експлицитно видео во позадина. Станува збор за песната „Faith“ која се наоѓа на нивниот последен и одличен албум „Prequelle“. Албумот излезе во јуни минатата година.