Ги претставуваме Sölicitör

Ги претставуваме Sölicitör

Sölicitör се хеви/треш бенд од Сиетл, но (реткост) со женски вокал. И сето ова звучи феноменално добро. Нивниот деби албум „Spectral Devastation“ излезе пред неклку дена, а сега имаме можност да го слушнеме во целост. Типката е закон!