Ги знаете Barishi?

Ги знаете Barishi?

Barishi се прогресивци од Вермонт, Америка. Свират прогресивна металштина која, според новиов албум, како да заудара по малку накај блек метал ама комбинаториката е доста интересна. Нивниот нов албум (трет по ред) „Old Smoke“ излегува следната недела преку Season of Mist. А, снимиле и спот за „Entombed in Gold Forever“. Еве како звучи и изгледа сето тоа.