Ги знаете Shitfucker?

Ги знаете Shitfucker?

Shitfucker се бенд од Детроит и свират шитфак во буквална смисла на зборот. Неодамна издадоа нов албум, поточно „Sex with Dead Body“. Денес издадоа видевце (демек) кое мора да го видите. Ама мора!