Го дочекавме и новиот спот на Dream Theater

Го дочекавме и новиот спот на Dream Theater

Најмаркантен е првиот звучен момент, опасни гитари. Како не-фан на Dream Theater симнувам капа за песнава! Спотот е впрочем анимација, а е за песната „Paralyzed“, а „Distance over Time“ излегува кон крајот на месецов. Ве поздравувам со феноменалната солажа.