Го слушнавте новиот албум на Fates Warning?

Го слушнавте новиот албум на Fates Warning?

Fates Warning минатата недела го издадоа „Long Day Good Night“, па еве можност за оние кои како нас задоцнија со веста, да го преслушаат целиот албум. „Long Day Good Night“ е најавен како последен албум на Fates Warning, па затоа прилогов го затвораме со стих од последната песна од албумот: „The writer writes his final wrong, This is the last song“.