Gojira имаат нов сингл

Gojira имаат нов сингл

После четиригодишен молк (откако излезе Magma), Gojira решија да издадат нов сингл и анимирано спотче за истиот. Веројатно се готви нов албум, но дотогаш уживајте во „Another World“, кој официјално излезе денес.