Gojira имаат нов спот

Gojira имаат нов спот

Gojira најавуваат нов албум! Албумот се вика „Fortitude“, а ќе излезе на 30 април преку Roadrunner Records. Во меѓувреме, за љубопитните, снимија одличен спот за уште поодличната „Born For One Thing“, која го отвора албумот. Уживајте!