Grand Magus имаат ново анимирано видео

Grand Magus имаат ново анимирано видео

Grand Magus издадоа анимирано видео за последната песна од новиот албум „Wolf God“. Песната се вика „Untamed“, а бидејќи има повеќе од еден месец откако е излезен албумот, излишно е да се опишува песната. Дотолку повеќе што албумот е одличен!