Grave Digger имаат нова песна

Grave Digger имаат нова песна

Grave Digger најавуваат нов албум со нова песна. Албумот се вика „Fields of Blood“, ќе излезе кон крајот на мај, а веќе имаме можност да ја слушнеме химната „All for the Kingdom“. Класична хеви металија!