Grave Digger снимија нов спот

Grave Digger снимија нов спот

Новиот албум на Grave Digger, „Fields of Blood“ излегува кон крајот на мај. Во меѓувреме снимија спот за етно баладата „Thousand Tears“, на која гостува Noora Louhimo од Battle Beast.