Grey Skies Fallen: драматуршки метал

Grey Skies Fallen: драматуршки метал

Не го бев запознал бендов до денес, а постојат од 1997. Како и да е, минатата недела издале нов албум кој звучи многу добро. „Cold Dead Lands“ има само шест песни, а трае педесетина минути. Ова е буквално металска театарска претстава, такуѓере, мене ак ме најдовте.