Hardfaced - 15 години + специјални гости

Hardfaced - 15 години + специјални гости

Hardfaced со роденденски концерт по повод 15 годишнината од својот прв концерт.

Специјални гости:
Last Hope (Софија, Балкански хардкор легенди)
TrendKill (Скопски предградија, треш/хардкор)
Unending Fury (Скопски треш, конечно концертна промоција на деби албумот)
Conspiracy (Свежа метал крв од Скопје)

16-ти февруари 2019 (сабота) / МКЦ Скопје.
Врати 19:00, почеток 19:30 часот.

Карти во предпродажба по цена од 250 денари на билетара во МКЦ или онлајн на следниов линк.
По отварање на вратите на концертот картите ќе бидат 350 денари.

19:00 врати
19:30 – 20:00 Conspiracy
20:15 – 20:45 Unending Fury
21:00 – 21:30 Trendkill
21:45 – 22:15 Last Hope
22:30 – 23:20 HARDFACED

Diehard Records & Booking
Zograf amplification
Младински Културен Центар

Photo credits: Stefan Rajhl photography