Hardfaced и Smut во Охрид!

Hardfaced и Smut во Охрид!

Очи во очи со HARDFACED и SMUT!!!
Во многу мал клуб и ограничени билети по цена од 300 денари.

Места и почеток на предпродажбата за многу брзо.

Охрид, Керал сцена.
17-ти Август (петок) од 21:00 часот.