Hardfaced / концертна промоција на новиот албум // МКЦ Скопје

Hardfaced / концертна промоција на новиот албум // МКЦ Скопје

Diehard Records & Booking ви преставува:

Hardfaced – концертна промоција на “Dreamless slumber at the shores of youth”

Misanthrope Битола
Ambroz Скопје
Last Hope Софија

МКЦ Скопје // 15-ти февруари (сабота) // почеток 20 часот

По точно една година, Hardfaced се враќа на сцената во МКЦ, овој пат концертно да го промовира новиот албум.

Билети во претпродажба по цена од 250 денари на билетара во МКЦ или онлајн на bileti.mkc.mk. На концерт билетите ќе чинат 350 денари.

Младински Културен Центар
Zograf amplification