Hardfaced // Record Release Party // Pin Music Conference 2019

Hardfaced // Record Release Party // Pin Music Conference 2019

Diehard Records & Booking и PIN MUSIC Conference&Showcase 2019 ви преставуваат:

Слушачка промоција на новиот албум на Hardfaced – Dreamless Slumber At The Shores Of Youth.

29-ти ноември (петок) / Ап(о)тека, МКЦ, Скопје
Почеток 20 часот.

Албумот ќе биде достапен на плоча и цд.
Повеќе детали деновиве.