Hardfaced - слушачка промоција на новиот албум

Hardfaced - слушачка промоција на новиот албум

Hardfaced – “Dreamless Slumber At The Shores Of Youth”
Слушачка промоција на новиот албум!

Џез Ин, Охрид / 28-ми ноември (четврток) / 20 часот / влез слободен.

Двочасовно преслушување на новиот албум во нашиот омилен Охридски клуб.
Албумот ќе биде достапен на плоча и цд.
Повеќе детали деновиве.

Diehard Records & Booking