Havukruunu имаат нов албум

Havukruunu имаат нов албум

Havukruunu се пагански блекери од Финска и звучат доста интересно. Бесно ама интересно. И мелодично. Нивниот нов албум „Uinuos syömein sota“ излезе пред неколку дена, а еве и како звучи.